Please note, due to vacations, shipments may be delayed. Free international shipping over 1000 kr | 100 € | 100 £ | 120 $. Free returns.

May 16, 2018

Press Release Swedish

 

FÖRSTA KOLLEKTION AV ATELIER KAJSA

Kollektionen finns nu ute och visas på vår hemsida: https://www.atelierkajsa.com
Denna exklusiva studiokollektion är skapad och tillverkad i Stockholm.

ATELIER KAJSA skapar unika plagg med tidlös och kreativ design. Vi designar kläder av hög kvalité med lång livslängd. Vi tror på en minimalistisk garderob med färre plagg och förstklassiga kläder som kan användas vid flera olika tillfällen.

Våra kläder är designade av Kajsa Skoglund i vår studio i Stockholm. Kajsa Skoglund har tidigare arbetat som designer för GANT i Stockholm. Vi vill att våra kläder ska fylla ett behov, skapa mening och ha hög funktionalitet. Vi inspireras av modernt mode med tidlös och kreativ design i varje plagg, som har unika skärningar och lösningar. Varje plagg har skapats med fokus på detaljer, komfort och funktionalitet.

Våra kläder är gjorda av hög kvalitet och kan användas i många säsonger. Vi använder de finaste material där de flesta är med naturliga fibrer. Dessa kvalitéer känns naturliga och sköna mot din hud. Vi skapar kläder som kan användas oftare och fler år, på så sätt kan du köpa färre plagg fast bättre.

ATELIER KAJSA’s produkter är tillverkade med hänsyn till, och fokus på miljön. Vi bryr oss om vår omvärld och strävar efter att skapa kollektioner som skadar miljön så lite som möjligt.

De flesta av de material vi använder är naturliga fibrer och organiskt framställda, som inte skadar miljön så som andra material ofta gör. Vi arbetar bara med kvalitetstyger som håller länge. I produktionen av våra plagg försöker vi alltid minimera spill av material.
Varje plagg är designat med fokus på detalj, funktion och känsla för komfort.

Ta gärna en titt på vår kollektion nu!

Läs mer: https://www.atelierkajsa.com

Kontakta Kajsa Skoglund på kajsa@atelierkajsa.com / +46 705548704 för vidare frågor och intervjuer.

 

Press kit powered by Press Kit Builder